Gaaientroep

Elke zaterdagochtend is het weer zover: De jongens en meisjes van de scouts, in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar, draaien dan hun opkomst in ‘t Ekersnest. Onze speltak is te omschrijven als een gezellige, avontuurlijke en leerzame groep die elke week weer verrassende, originele en uitdagende activiteiten onderneemt. Hierbij moet je denken aan echte outdooractiviteiten zoals gps-tochten, abseilen, vuurstoken of vlot varen, maar ook aan opkomsten met sport en spel, toneel of koken. Teambuilding en plezier hebben we bij alle activiteiten hoog in het vaandel staan!

Gedurende het jaar is er een aantal hoogtepunten zoals weekendkampen­ en de scoutingwedstrijden. Daarnaast gaan we er in de zomer een hele week met z’n allen op uit. De Gaaientroep is opgedeeld in ploegen. Elke ploeg heeft een ploegleider en een assistent-ploegleider. Door deze opzet wordt de zelfstandigheid vergroot en blijft het uitdagend voor zowel de jongere als de oudere scouts. 

Het is in ieder geval elke week weer een feestje om bij de Gaaientroep te draaien, dus kom eens kijken om dit te ervaren!

In het jaar dat je 15 wordt, vlieg je over naar één van de twee explorer afdelingen, afdeling 757 of afdeling 595.

Fotoboek

Zomerkamp Herentals 2016
Installatie
Levend tafelvoetbal
Jongens tegen de Meiden

Info

Opkomsttijden

Zaterdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur

Contact

gaaientroep@sw3lbp.nl