Verhuur

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell Apeldoorn (SWIII/LBP) verhuurt twee blokhutten ('t Ekersnest en Orpidow) en een terrein uitsluitend aan scoutinggroepen. De blokhutten zijn zowel gezamenlijk als apart te huur. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om alleen het terrein te huren.

De totale accommodatie is uitermate geschikt voor groepszomerkampen. Indien je een groepszomerkamp op ons terrein wilt houden, is er de mogelijkheid om er een gebouw (derde gebouw) bij te huren.

In principe wordt er alleen verhuurd tijdens de zomervakantie van regio midden.

Orpidow

Dit is Orpidow, (“Ons Rustige Plekje In Deze Onrustige Wereld”). Hier draaien de Shantihorde en de Prinses Margriettroep hun opkomsten. Orpidow is het enige stenen gebouw bij de groep en dateert al uit de jaren ‘30 van de vorige eeuw.

Orpidow wordt in zijn geheel verhuurd. Elk lokaal is ong. 40 m2 groot. Wanneer de tussenwand er uit gehaald wordt heb je dus een totale oppervlakte van 80 m2. In de zeer ruime keuken bevindt zich een groot gasfornuis (7 pitten), een grote koelkast met vriesvak en twee werkbladen waarvan één voorzien is van een dubbele spoelbak.  De keuken wordt zonder inventaris verhuurd.

't Ekersnest

't Ekersnest wordt op zaterdagochtend bewoond door de welpen van de sioniehorde en scouts van de gaaientroep. 's Middags maken zij plaats voor de welpen van de mowglihorde en de scouts van de ekerstroep. ’t Ekersnest is een volledig houten gebouw uit de begin jaren ’50 van de vorige eeuw. In 2007/2008 is het gebouw aan de buitenzijde compleet gerenoveerd.

't Ekersnest wordt verhuurd.  Er zijn 2 lokalen. Per lokaal is de oppervlakte 50 m2. De lokalen zijn te verenigen door de tussenwand te verwijderen en daarmee heb je dus een oppervlakte van 100 m2. Eén leiderskamer wordt verhuurd. Deze is voorzien van een gasfornuis en een keukentje. Het keukentje wordt zonder inventaris verhuurd. De andere leiderskamer wordt niet verhuurd.

Het terrein

Het terrein waar onze scoutinggroep gehuisvest is, wordt ook wel "de Punt" genoemd, aangezien het terrein in een punt uitloopt. Vroeger behoorde het terrein tot een deel van de jachtgebieden van Koning Stadhouder Willem III, ook wel Kamp Links genoemd.

Feestpakket

Binnenkort een feestje te vieren en geen materiaal om dit te realiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor feestartikelen. In deze feestfolder vind je namelijk allerlei artikelen, die ervoor kunnen zorgen dat je feestje onvergetelijk wordt! Je kunt de artikelen los of natuurlijk als totale set huren.

Wat is er te huur?
3 Partytenten (één van 6x4 meter en twee van 8x4 meter)
3 Barbecues (houtskool)
1 Barbecue met afdak (houtskool)
5 Vuurkorven
20 Opklapbanken (30x180/220)
6 Opklaptafels (50/70x180/220)
1 Vlinder statafel
3 Statafels (70cm doorsnede)
2 Priklichten
2 Koffie percolators

Wat kost het?
Download de feestfolder (onder Download rechtsboven aan de pagina) voor de meest recente prijzen.

Let op: voor feestpakket artikelen, graag contact opnemen via feestpakket@sw3lbp.nl. Het verhuur loopt niet via de verhuurder van de gebouwen namelijk.

Info

Contact gebouwen

Han Hofma

verhuur@sw3lbp.nl

055 - 541 25 31

06 - 54 912 415

Contact feestpakket

feestpakket@sw3lbp.nl

Download

Feestpakket folder

 

 

 

Plattegrond 't Ekersnest

Plattegrond Orpidow